VI FORBINDER PASSION OG MÅLSTYRING

Vi arbejder målbevidst med investeringer for kunder og personale udvikling
Vores bestyrelse arbejder for at målstyre den mest agile maskinfabrik, hvor motivation, kvalitet, økonomi, tid og nytænkning er kerneværdier. Vi investerer i vores kunders forretningsgange, produkter og interne som eksterne mål. Vi er af den holdning, at til rådighed, også ved vores kunders faciliteter, hvor vi stiller. .

Sådan arbejder vi også med vores kunder
SOLVANG MASKINFABRIK’s forretningsmodel er forankret omkring tætte og langtids kunderelationer. Ved tæt samarbejde kan SOLVANG MASKINFABRIK fostre håndværksmæssig know how, stærkere produkter, services og processer for at løfte kunders egne markedsprodukter.

SOLVANG MASKINFABRIK arbejder både med OEM, underleverandører og slutbrugere. Vi investerer også tid på at udvikle bedre og mere konkurrence dygtige komponenter, der hjælper med at øge holdbarheden og reducerer omkostninger under brug.

Vi ønsker, at vores kunder betragter os som en stærk partner, der hjælper dem med at opnå deres produktionsmål. Et godt samarbejde er baseret på erfaring og tillid, som er forudsætningen for vores maskinfabrik gennem de sidste 50 år.

Passion for stål, ledelse, og vores samfund
Vores medarbejdere er stolte og dygtige fagfolk, med en sund passion. Det er en unik kultur som vi vil fastholde.

Vi vil arbejde for tiltrække og fastholde den rigtige ledelse og industriteknikere, der motiveres af vores 10 ledelsesprincipper.

Vi ønsker som hold at efterleve vores medlemskab af UN Global Compacts og dennes 10 principper under de 4 hovedområder; menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

Vores kunder taler varmt om vores håndværksmæssige færdigheder

Vores kompetencer er vores medarbejdere, deres inspirerende motivation for produktion af komponenter, reparation og vedligeholdelse af rustfrit stål, aluminium, bronze, stål, kunststof og plast. Og deres særlige tilgang til det vores kunder siger er vores forskel, vores håndværksmæssige output.

SOLVANG MASKINFABRIK tilbyder en værdibaseret produktion og reparation af komponenter, leveret af meget erfarne og service mindede industriteknikere. Vores mål er at bidrage med økonomiske fordele for kunder – som blandt andet at frigøre tid.

Send os en mail
Ring +45 56 50 80 31