Maskinarbejde

Vi har specialiseret os i maskinarbejde til industrien og byggesektoren på Sjælland og Sverige

SOLVANG-MASKINFABRIK er grundlagt i 1968, som traditionel leverandør af maskinarbejde og kleinsmedearbejde af høj kvalitet. Vores opgaver udfører vi udelukkende B2B, og vi har cirka 50 års erfaring i at levere skræddersyede underleverandøropgaver til erhvervslivet i Danmark og Sverige. Siden starten i 1968 er medarbejderstaben udvidet til 8 faglærte maskinarbejdere og klejnsmede.

Vores 1200m² værksted og haller er placeret lige syd for København. Det giver os nem adgang til industrikunderne på hele Sjælland og det sydlige Sverige.

Vi er stolte over, gennem et halvt århundrede, at blive tilvalgt som erhvervslivets foretrukne leverandør, når det kommer til maskinarbejde. Det har været en lang rejse for Solvang Maskinfakrik, og årsagerne til at vi fortsat bliver valgt som underleverandør, tilskriver vi vores medarbejdere og vores moderne maskinpark.

Produktion, reparation og vedligeholdelse

Alle medarbejderne har lang anciennitet og holder sig opdateret gennem kontinuerlig videreuddannelse. På den måde kan vi levere de bedste løsninger, uanset om vi skal arbejde i:

  • Stål
  • Rustfrit stål
  • Aluminium
  • Bronze
  • Kunststof
  • Plast

Vi fremstiller og monterer alt fra stålkonstruktioner til beslag for industrien og byggeriet. Udover produktion af elementer, har vi stor erfaring med fremstilling af reservedele i forbindelse med vedligeholdelse- og reparationsopgaver.

Kvalitet er vores kendetegn i alle løsninger lige fra præcise tilpasninger i drejebænk, beslag til byggeriet eller fremstilling, levering og montering af stålkonstruktioner.

En række af vores kunder ved på forhånd, hvilke løsninger de har brug for, og sender os blot en besked. Andre er ikke helt afklaret omkring den præcise løsning, hvorfor vi altid stiller os til rådighed omkring sparring på de enkelte opgaver.

Maskinarbejde i høj kvalitet og til tiden

Som mangeårig leverandør af maskinarbejde B2B kender vi de krav og forventninger, der bliver stillet til os – Vi skal levere den gode kvalitet til tiden, hver eneste gang. Har I bestilt en opgave hos os, vil vores loyale medarbejdere strække sig langt, for at overholde vores kvalitetsstandarder og deadlines.

“Kvalitet er vores kendetegn, og levering til tiden er vores motto”

Tilbud og kontakt
Har du brug for at få udført maskinarbejde, så send os gerne en mail. Du skal også være velkommen til at stille os spørgsmål eller drøfte en case med os telefonisk på +45 56 50 80 31.

Send os en mail
Ring +45 56 50 80 31