Siden er under opbygning

VI OMSÆTTER IDEER TIL PRODUKTION

Vi har specialiseret os i maskinarbejde til jern/stål industrien og byggesektoren – til aftalte tid.

Vores daglige kunder er produktions virksomheder, tung transport firmaer, anlægsgartnere, landmænd og industri partnere der kræver overholdelse af en hurtig leveringskapacitet.

I 50 år har SOLVANG-MASKINFABRIK været en innovativ maskinfabrik. Vores Strategi Plan 2021 fokuserer på en yderligere synkronisering mellem vores passionerede industriteknikeres og ledelsens højeste prioritet, vores kunder.

Produkter og services
Vi inviterer dig til at gå på opdagelse på vores site SOLVANG-MASKINFABRIK, og udforske hvordan vi kan forbedre Jeres produktion, vedligeholdelse og reparation af rustfrit stål, aluminium, bronze, stål, kunststof og plast.

Innovation og tekniske kompetencer
Missionen er klar: Vi vil levere innovative og optimale løsninger og komponenter til tiden, der forbinder vores tekniske kompetencer med vores kunders markeder og produkter.

Over 7,000 komponenter for 50 erhvervskunder
Vi har mere end 50 erhvervskunder, der er ekstremt loyale. Nogle kunder har været med os i flere årtier. Vi er naturligvis ydmyge over for den tillid der år efter år vises SOLVANG-MASKINFABRIK. Det giver os yderligere motivation og passion til at arbejde som en integreret partner, og sammen arbejde for at vores kunders slutprodukt er unikt og bæredygtigt.

Vi investerer i fremtiden – også på personale siden.
Der er ingen tvivl om at produktionsindustrien vil undergå mange forandringer i fremtiden, og har behov for samme. SOLVANG-MASKINFABRIK’s bestyrelse og ledelse vil fokusere på agilitet, der giver os mulighed for at være i frontposition under forventede fremtidige forandringer, og sikre at vores kunder med SOLVANG-MASKINFABRIK har en partner der tænker, og dyrker innovation og løsningsforslag. Vi investerer ikke kun i maskinparken, men også i at tiltrække, fastholde og udvikle morgendagens industriteknikere. Derfor har vi altid 2-3 industrikere under oplæring i samarbejde med tekniske skoler. Vi føler også stolthed over at være med i fremtidige uddannelsesplaner.

Tilbud og dialog
Har du brug for at få udført maskinarbejde, så send os gerne en mail. Du skal også være velkommen til at stille os spørgsmål eller drøfte en case med os telefonisk på +45 56 50 80 31.

Send os en mail
Ring +45 56 50 80 31

SDOT: Service Delivery On Time for stor skandinavisk industri koncern - 2017-2018 underleverance komponenter Score 100%

SDOT:
Service Delivery On Time
for stor skandinavisk industri koncern

2017-2018 underleverance komponenter
Score 100%

Aluminium bronze Indgår som tætning i større anlægsudstyr til fødevarebearbejdning

Aluminium bronze
Indgår som tætning i større anlægsudstyr til fødevarebearbejdning