Den Professionelle Bestyrelse2019-05-15T13:14:20+00:00

Den Professionelle Bestyrelse

Vores bestyrelse arbejder for at målstyre den mest agile maskinfabrik, hvor motivation, kvalitet, økonomi, tid og nytænkning er kerneværdier.

Vi ønsker, at vores kunder betragter os som en stærk partner, der hjælper dem med at opnå deres produktionsmål. Et godt samarbejde er baseret på erfaring og tillid, som er forudsætningen for vores maskinfabrik gennem de sidste 50 år.

Vi vil arbejde for tiltrække og fastholde den rigtige ledelse og industriteknikere, der motiveres af vores 10 ledelsesprincipper.

Vi ønsker også at efterleve vores medlemskab af UN Global Compacts  og dennes 10 principper under de 4 hovedområder; menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

peter-larsen

Bestyrelsesformand Peter Larsen

Peter bidrager med faglige kompetencer inden for strategi, ledelse, styring og performance.

Peter har siden 2015 haft sit eget konsulentfirma, Stratex. Forinden var Peter i perioden 2010-2015 chef for HR Operations i Maersk. I perioden 2005-2010 var Peter General Manager og i forskellige manager positioner inden for en bred række af strategiske, ledelses- og HR discipliner i Maersk Line.

Sideløbende med eksisterende bestyrelsesopgaver og konsulentarbejde, tog Peter CBS’ Executive Bestyrelsesuddannelse i 2019.

AndersBille

Bestyrelsesmedlem Anders Bille

Anders bidrager med faglige kompetencer inden for værktøj og tekniske markeder og produktområder. Anders er siden 2015 Managing Director hos Stahlwille Nordic AG med ansvar for Danmark og Sverige.

I perioden 1995-2015 var Anders tilknyttet Lemvig-Müller A/S i roller som salgschef, distriktschef, regionschef og salgsdirektør.

JørgenBilleLarsen

Bestyrelsesmedlem Jørgen Bille Larsen

Jørgen har stærke innovative kompetencer inden for international salg, kontrakter, kundeløsninger og strategiske team. Efter 8 år i finansektoren var Jørgen i perioden 1997-2004 ansat i logistik firmaer i Mellemøsten.

Fra 2004-2018 har Jørgen arbejdet som medejer i en mellemstor skandinavisk koncern som Chief Commercial Officer, med globale kunder.

Jørgen har talent for at forudse kunders problemstiller og opbygge de korrekte strategier og taktiske indsatser for at sikre produktive afkast.

Send os en mail
Ring +45 56 50 80 31